Japansk Ahorn ‘Trompenburg’

899 kr.

Få et eksotisk pust i din have med vores smukke Japanske Ahorn ‘Trompenburg’. Med sit unikke bladform og flotte efterårsfarver skaber den et magisk udtryk. Opfrisk din have i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202530160 Kategori:

Den japanske Ahorn ‘Trompenburg’ er en ægte perle i enhver have. Med sine smukke, finlappede blade i en dyb rød farve, er denne træart et imponerende syn året rundt. Ahornens løv skifter fra mørkerødt om foråret til blødere nuancer af rød og grøn om sommeren, hvorefter det får en intens orange farve om efteråret, der lyser op i enhver have.

Denne særlige variant af den japanske Ahorn er kendt for sit rodfæstede og kompakte vækstmønster, hvilket gør den ideel til mindre haver eller til plantning i krukker på terrassen. ‘Trompenburg’ trives bedst i en let skyggefuld placering med fugtig, veldrænet jord, men den kan også tilpasse sig til solrigere forhold med tilstrækkelig vanding.

Med sin elegante og kompakte form er den japanske Ahorn ‘Trompenburg’ en fornøjelse at have i haven året rundt. Ikke alene er dens skiftende løvfald en fryd for øjet, men dens langsomt voksende natur gør den også nem at passe og vedligeholde. Uanset om du er en erfaren gartner eller nybegynder, vil ‘Trompenburg’ være et smukt og imponerende tilskud til din have. Lad dig inspirere af naturens skønhed og tilføj denne fantastiske plante til din samling i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Japansk Ahorn ‘Trompenburg’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.